Lördag i Karlskrona.

Lördag i Karlskrona.

Lördagen började med god frukost hemma hos Andreas.

Vädret var underbart så vi bestämde oss för att promenera runt stan och jag ringde min mamma.

Han är finast i hela världen ♥

Den här staden alltså, så himla fint överallt!!!

Och vädret sen, man tror inte att vi bor i samma land.

Svanen hade lila glitter efter sig tydligen.

På väg hem till Andreas föräldrar träffade vi en katt som låg och solade.

Sedan hamnade vi hemma i trädgården på Ekolmen.

Vi gick på stan med Andreas mamma och hamnade på en liten marknad på torget.

På kvällen var det släktkalas och jag hade så himla trevligt, som alltid med dessa människorna!

0 thoughts on “Lördag i Karlskrona.

  1. så himla fint. 🙂 vårt land är så konstigt. jag är själv från karlshamn (ett stenkast ifrån kkrona), och min man är ifrån skellefte, så sen han ramlade in i mitt liv har jag plötsligt varit högre upp i landet än jag någonsin trodde att jag skulle komma. nu bor vi här nere, men tycker verkligen att bådeoch är så himla fint fast på så olika vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *