Måndagssysslor.

Måndagssysslor.

Jag har en lite djungel av blommor i köksfönstret nu, älskart! Solrosorna plockade jag igår när vi gick vid älven och den längst ut (som jag tror är en höstglöd va?) fick jag av min gulliga tremänning som hälsade på igår.


Sen har jag köpt biljetter ner till Andreas om några veckor. Hejdå csn-pengar & Hej Karlskrona! Nu ska jag sälja lite prylar så jag får in lite pengar igen tänkte jag. Skorna ovan är en sån pryl och jättefina. Klicka här om ni vill se mer av dem!

0 thoughts on “Måndagssysslor.

  1. åh, skorna är ju helt jätteunderbara! Men tyvärr för små för mig. Var dock inne och kikade på din auktion och jag tror du kommer få bra betalt för dem 🙂 De har ju redan gått upp i pris eller bara några timmar. Håller tummarna för att du får bra betalt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *