Sjuk.

Sjuk.

Inatt blev jag megaförkyld och har ont i hela kroppen. Det är himlarns tråkigt eftersom jag har sånglektion idag och verkligen var taggad på att sjunga blues. Jaja, jag sitter hemma och virkar istället. Ovan ser ni början på en vante som jag gjorde för någon dag sedan, den är färdig nu och en till ska göras. Jag har aldrig virkat vantar förut men det var inte så svårt alls! Jag ska göra ett par till sen som kommer bli ännu finare!

0 thoughts on “Sjuk.

  1. Jag skulle mer än gärna tillbringat den här dagen tillsammans med något handarbete. Sitter och planerar min kväll… Sticka, dricka varm choklad och/eller te, bada badkar, baka en äppelkaka…

    Känner jag mig själv rätt så blir det inget av det. Mat och disk bara…

    Krya på dig!

  2. Men hur har jag kunnat missa din blogg! Vilken tur att jag hittade hit. Så mycket fint ^^ Jag är oxå vrålförkyld, hua mig. Hoppas du snart kryat på dig! Ps. Jag har oxå haft det där presentpappret från lagerhaus på min innerdörr där hemma! Fiint <3

  3. Hej Carro! Jag undrar om du går efter något mönster eller om du hittar på själv. För jag skulle också vilja virka vantar.

  4. Jag tänkte först gå efter ett mönster jag hittade i en bok (Gale i garn heter den). Men sen hade jag inte rätt storlek på varken virknål eller garn så jag struntade i det och improviserade. Om man mäter på handen hela tiden så går det prima 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *