Måndag.

Måndag.

Mammas gamla skjorta från 60-70talet och byxor från nån affär i Övik.Igår när jag övade på att gå i klackar.Måndag igen med inga lektioner. Idag har jag fixat och trixat för att allt ska bli så bra som möjligt här. Sökt dispans för en kurs som jag vill ha, mailat lektorer och professorer ang nästa års studier och övat. Imorgon ska jag examineras i sång och det är lite nervöst. Jag ska sjunga tre låtar för två sånglärare på skolan. Hoppas ni har en bra måndag!

0 thoughts on “Måndag.

  1. Lycka till med examinationen!

    Synd att jag fick ändrade planer fredag morgon när jag var upp till f.d Grannbyn, men ge kom nå upp snart igen ska du si.

    Roligt att ses!

    ps.Har du kvar några roliga bilder från förr? Mejla gärna

    /Mvh Andreas

  2. Tänk att mammas gamla blus kommit till användning. Skitsnygg! Ha en bra dag i regnrusket. Puss och kram från "moderkakan".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *