Svenskt porslin och fanettstolar.

Svenskt porslin och fanettstolar.

Idag köpte jag några tallrikar och två koppar på Krokodils (Piteås bästa Café) loppis. Svenskt porslin som kostade mig 10 kr totalt.

Först köpte jag bara stolen längst till höger och kläckte ur mig ”synd att jag inte får med mig fler hem”, ”Vill du köpa fler så kör vi hem dem åt dig” fick jag till svar. Sagt och gjort, jag köpte dessa tre för knappt inga pengar alls. 

Äkta Fanett ♥


Jag älskar när man gör sånna här riktiga fynd, jag skulle aldrig betala tusenlappar för stolarna som de skulle kunna kostat på andra ställen.

0 thoughts on “Svenskt porslin och fanettstolar.

  1. Instämmer helt. Jag blir så deprimerad när jag går i vanliga inredningsaffärer nuförtiden… Allt är så opersonligt och framförallt SNORDYRT. Tacka vet jag loppis <3

  2. Du gör alltid såna fynd! 🙂 Håller verkligen med. Varför köpa nytt och dyrt då det finns minst lika fina saker och för en billigare peng på loppis, miljövänligare dessutom!

  3. I sommarstugan finns ett nästintill oanvänt bord med en liknande etikett under. Jag hittade etiketten när jag storstädade i somras. Bordet och stolarna skulle nog passa fint ihop!

    Någon som vet vad VDN står för?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *