Nattsudd.

Nattsudd.

Jag var sen och hann inte ta bild på den fina klänningen jag hade på mig.
Dessa två togs i hast precis innan jag skulle gå. Skorna är favoritskorna från Dinsko och myssen är secondhand.

Hej finaste bloggläsare. Hoppas ni har en bra lördag för det har jag. Ska ligga i soffan hela kvällen och äta godis tänkte jag. Igår var jag nere på stan och lyssnade på mina kompisar som har bandet Störningsjouren. Dom var lika bra som alltid och det var mycket folk ♥

0 thoughts on “Nattsudd.

  1. Heh, fint att höra att det var fler som har ganska anspråkslösa planer för kvällen, efter att i morse bestämt att det skulle bli hemmakväll idag så har en hel dags slappande fått det att kännas lie tråkigt… Men nu känns det bättre igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *