Hur lockarna blir till.

Hur lockarna blir till.

Nu ska jag visa hur jag gör mina lockar.. Hemligheten finns i den här portmonän.

Så här ser innehållet ut. Man rullar upp håret på dessa, ganska mycket hår på varje. Jag gör en krans av dem längst ner vid hårfästet, använder kanske fem stycken för hela håret.

När man rullat upp håret viker man över tratten…

Sen kommer det viktiga, att fästa dem med hårnålar.

När detta suttit i med en scarf över natten ser det ut så här. Då är det bara till att spraya och vänta en stund.

Sen borstar jag ut det och det blir så här…

Eller så här om jag känner för det, går att forma lite som man vill.

0 thoughts on “Hur lockarna blir till.

  1. Hej! Vill du vara den lyckliga vinnaren som får välja ut smycken för 150 kronor, som sedan skickas hem gratis till dig inom några dagar? I samarbete med MissBella.se har jag nu startat en tävling på min blogg där jag den 8/8 drar en vinnare som får sina utvalda smycken hemskickade till sig. Vinnaren blir även länkad på min blogg med cirka 2000-3000 besökare om dagen! 🙂 Låter detta intressant? Kika in länken nedan, en direktlänk till tävlingsinlägget, och läs mer;
    http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-missbellase.html#comment

    Om du inte är intresserad, inte vill ha reklam eller har fått den här kommentaren förut så ber jag om ursäkt! 🙂 Hoppas att du deltar och att du får en bra lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *