0 thoughts on “Dags för popkollo igen.

  1. Fin blogg du har, hoppas de nya popcollot blir iallafall hälften så kul som vårat var, ta hand om dig kram!!!

  2. Hej! Vill du vara den lyckliga vinnaren som får välja ut smycken för 150 kronor, som sedan skickas hem gratis till dig inom några dagar? I samarbete med MissBella.se har jag nu startat en tävling på min blogg där jag den 8/8 drar en vinnare som får sina utvalda smycken hemskickade till sig. Vinnaren blir även länkad på min blogg med cirka 2000-3000 besökare om dagen! 🙂 Låter detta intressant? Kika in länken nedan, en direktlänk till tävlingsinlägget, och läs mer;
    http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-missbellase.html#comment

    Om du inte är intresserad, inte vill ha reklam eller har fått den här kommentaren förut så ber jag om ursäkt! 🙂 Hoppas att du deltar och att du får en bra lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *