Åker till landet.

Åker till landet.

Elvis är på landet och fiskar.

Hej mina kära. Nu ska jag och Andreas packa ihop här hemma och bege oss ut till familjen som är på vårt landställe. Igår var vi ute med mina vänner och hade en såndär superkväll och cyklade hem kl tre på natten när det fortfarande var ljust ute. Jag träffade finaste flickorna som läser här, HEJ och vad kul att ni kom fram. Nu ska jag sluta babbla och börja bära ut mat till bilen. Ha nu en superbra midsommar. Eftersom jag kommer befinna mig ute i ödemarken så har jag gjort några tidsinställda inlägg till er! Puss ♥

0 thoughts on “Åker till landet.

  1. Vad mysigt! Så härligt med långa ljusa sommarnätter. Åh, jag som funderade på att gå ut igår men gjorde inte det, hade varit så kul att träffa dig! Ha en fantastisk midsommar! Kram

  2. Hej! Du var minst lika fin i verkligheten. Man blir glad av att tänka på att vi kommer från samma stad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *