Secondhand-tips i Umeå?

Secondhand-tips i Umeå?

På secondhandspaning i Paris.Imorgon ska jag åka till Umeå över dagen för ett möte och sedan strosa runt på stan med Andreas. Är ni några Ume-bor som läser får ni jättegärna tipsa om secondhand och loppisar i närheten! Puss ♥0 thoughts on “Secondhand-tips i Umeå?

  1. för det första vill jag bara säga att din blogg är väldans fin och sedan att det finns en fin Second Handaffär på Nygatan 42 som heter Slumpen och en fin affär som heter Schmäck-kompaniet mitt i stan. kram.

  2. Bäst är Skatboet (hette så förut åtminstone) på huvudgatan nära Schmäck (mot e4) och Myrorna i Ersboda (dit måste man dock ta buss). Bästa fyndlycka tillönskas!

  3. på mariedal ligger det som jag tycker är en bsökvärd second hand, det är röda korset men man kan alltid hitta någon liten skatt där + att det är lätt att hitta det man letar efter då den är bra organiserad 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *