Loppisrunda nu igen och dagens kläder.

Loppisrunda nu igen och dagens kläder.

Idag hade jag på mig min favorit byxdress. Bästa plagget så här på sommaren tycker jag!
Med toffsar i håret och bästa porslinsdockeskorna bestämde vi oss för en loppisrunda. Jag är så glad att min käresta tycker lika mycket om loppis och gamla saker som jag! (nästan i alla fall).
Vi åkte till en mega-stor loppis ute i Rödeby som jag verkligen vill rekomendera till er som befinner er i närheten!
Se bara så mycket saker.. och detta var bara utanför.
Det fanns massa fina saker och jag köpte en helt fantastisk burk som ni får se sen!

0 thoughts on “Loppisrunda nu igen och dagens kläder.

  1. hej & tack för en fin blogg! är du med i någon organisation & vad tycker du om den? jag vill så gärna gå med i en, så jag letar & funderar lite nu, kram.

  2. Hej Karoline 🙂 Om ni är kvar i Karlskrona kan jag rekommendera "Ladan" som ligger ungefär i Mcdonaldskorsningen/Stadsträdgården – därifrån finns skyltar 🙂 Jag tror Andreas kan hitta! Sen finns det en mysigt litet loppishus uppe i Brömsebro påväg mot Kalmar, och "Vågen" i Bergkvara! Passa på att åka ner till Kristianopel samtidigt och gå på muren och fika på café Sött & Salt. Jättefint där! Rosor och gamla lanthandlar <3 Sen sist men inte minst rekommenderar jag "Bores Ficka" som ligger på Drottninggatan inne i Karlskrona. Dyrt, men massa fina 50-60tals koppar – för inspirationens skull ;)Ha det gott! Kram Emma

  3. Hej! Jag undrar om du skulle kunna närmare beskriva var loppmarknaden i Rödeby hette eller var den låg? Nyfiken på att åka dit! MVH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *