Sista skoldagen!

Sista skoldagen!

Klänningen är från Secondhand och skorna är asgamla från Dinsko.Jag är fortfarande sjuk… himla tråkigt! Men nu måste jag gå till skolan och göra en uppgift som ska lämnas in idag. Jag skulle även haft min sångexamination, sjunga dom låtarna som jag tokövat på för ett gäng sångerskor, men det går bara inte för halsen är trasig efter förkylningen. Nedrans! Jaja, nu ska jag göra allt det sista idag sedan tar jag SOMMARLOV! På onsdag bär det av hem till min älskade mamma i Övik ♥

0 thoughts on “Sista skoldagen!

  1. hihi, jo visst har det växt 🙂

    Jag blir hemma i Övik lite till och från Annelie. Ska ner till Andreas och hans familj i Karlskrona den 6e Juni men åker upp igen där veckan innan midsommar och blir hemma ganska länge 🙂

  2. Ja visst har det växt 🙂

    Nu blir jag hemma en lite sväng bara Annlie. Sen inna midsommar kommer jag tillbaka och blir hemma lääänge 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *