Måndag.

Måndag.

Idag har jag på mig vintageblus och loppiskjol. Träskorna är Moheda barnmodell från Dinsko.
Jag har också väldigt fluffigt hår, precis som jag brukar på måndagar.
Nu är det inte långt kvar till sommarlov!!! Jag har ng aldrig längtat så här mycket efter sommarlovet förut, längtar gör man ju alltid men inte så här extremt. I veckan har jag massor att öva på inför den lilla spelningen på torsdag och min sångexamination på måndag. Puss ♥

0 thoughts on “Måndag.

  1. Hej tjejen, du har ju världens skönaste stil! Vilka perfekta lockar, hur sjutton får du till det? Sover du med hårnålar eller lockar du med tång? Precis sånt där hår som jag aldrig riktigt lärt mig att få till. Du har möjligtvis inte gjort något inlägg på ämnet? Annars vore det superkul att se hur du får till det!

    Och snart är det faktiskt sommarlov, helt underbart! Jag tror nog också att längtan har slagit nytt rekord i år. Herregud vad härligt det ska bli!

    Och såklart: tusen tack för länkningen, och hoppas baddräkten blir bra!

    xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *