Vad jag haft för mig sedan jag kom hem.

Vad jag haft för mig sedan jag kom hem.

I onsdags när jag kom hem träffade jag bland annat denne mannen.
Alla vi som var i Gambia tillsammans träffades för att grilla och ha trevligt.
Jag åt potatis, quorn, tomater, majs och halloumi. GOTT!!! Sedan hade jag och Carro gjort diplom till alla, typ ”resans bonnbränna & resans nudist”. Skitkul!
Dagen efter kom den här underbaringen upp till Pite på besök.
Så jag lagade middag och bjöd in Martin och Charlotte också.
Vi gick på kvällspromenad.
Och fotade nattsolen.
Igår var vi på loppisrunda runt om hela bygden och Ulrika hittade massa, massa fynd. Jag köpte glassglas och en klänning som ni får se senare.

Igårkväll var det världens kväll på kåren med live hiphop-band och massa gästartister. När vi gick hem var det fortfarande ljust ute fast klockan var över två på natten, då vet man att det är sommar i Norrland!

0 thoughts on “Vad jag haft för mig sedan jag kom hem.

  1. hej! jag råkade komma in på din blogg och sen upptäckte jag att du också kommer från piteå. roligt! läste att du gillade dansa lindy, och det visade sig att min mamma och pappa har gått samam kurs som dig, haha 🙂 jag själv har gått fox och bugg hos kalle. mamma sa att jag skulle hälsa att det är avslutning på tisdag för alla som har gått kurs på dansfirman, ifall du inte visste! 🙂 skitfin blogg btw!

  2. hej karoline! gud vilka fina bilder du tar. hoppas du hade det fint i paris!

    förresten, jag är med och tävlar om att bli H&M:s "trend scout" som ska dokumentera årets festivalmode på roskildefestivalen i sommar. man tävlar med sin bästa festival-look och den som får flest röster vinner! jag skulle bli SÅ tacksam om du ville hjälpa till och rösta på mig! rösta här: http://www.facebook.com/hm?sk=app_198614276841733, tryck på upload/vote och rösta på Maria Berg. tusen tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *