Gambia del 6 (sista delen)

Gambia del 6 (sista delen)

Efter att ha bott i en by i flera veckor kom vi in till Banjul där stranden såg ut så här. Denna bilden tog Andreas på mig när vi letade någonstans att äta första kvällen.
Jag blev erbjuden hundvalpar, så himla söta var de!
Vi hittade finfin restaurang.
Hotellfrukost och jag var sååå lyckig.
Tjihoo för morgondopp!
Jag har aldrig varit på charter tidigare och tror aldrig att jag kommer uppskatta det så som vi gjorde efter en vecka i en hydda med skrikande hyenor på nätterna. Därför ville jag göra allt som fanns på charter-schemat. Här är vattengympan.
Moa fick en koksnöt.
Jag åt tomatsoppa.
Finaste Amelie och Emma.
På kvällen drack vi drinkar och jag var visst lite solbränd.
Sen gick vi på restaurang och där stod den här killen vid vårt bord. Det fanns så himla många herrelösa hundar som jag ville ta med hem.
Elin med sin mat.
Sen var jag lite magsjuk igen och blev så här glad när jag kände mig bättre.
Då gick jag, Moa och Carro på marknad.
Vi hängde mest på stranden de sista dagarna. Älskar den här bilden!
Klättra upp i en palm. bara sådär liksom.
På Gambias nationaldag hade vi ett litet spontanuppträdande på hotellet. Vi sjöng Gambias nationalsång i svenskt arr och sedan vår nationalsång.. sen ville dom ha mer så då blev det smedsvisan också. haha.
På kvällarna när solen lagt sig övade vi på allt vi lärt oss under våra musik- och danslektioner.
Två kvällar dansade vi till waka waka på en klubb där bara vi var. Vi svettades nästan ihjäl och var tvungen att nattbada.
Volleyboll på glödhet sand.
Bad i enorma vågor, skrapade sönder hela kroppen typ.
Njuta av solnedgången.
Sen var det dags att flyga hem. Här är jag på flygplatsen.
Nattflyg till Barcelona. Trötta vänner.
När vi landade på Kallax i Luleå var det 30 minusgrader och vil höll på att dö efter att ha vant oss vid 30 plusgrader i en månad.

0 thoughts on “Gambia del 6 (sista delen)

 1. Så fantastiskt…!
  Jag fick se lite av dina tatueringar på en av bilderna…kan inte du skirva ett inlägg med bilder på alla dina tatueringar och små beskrivningar om varje? 🙂

 2. alltså karrobarro, vilken resa

  jag vill också åka iväg och få smaka på den riktiga musiken sådär det skulle göra jättemycket för min lärarkarriär! Var det erasmus eller något samarbete på just er skola?

  sen var ju killen som sålde valparna typ lika söt som dem, grrr! 🙂

 3. Åh så underbart ni verkar ha haft det! Skulle också vilja göra en sån resa 🙂 Jättefina bilder!

 4. Hej:)
  Kikade igenom dina Gambia bilder, har själv varit där med familjen år 2010. Kände igen mig i flera av bilderna. Bland annat så fick jag vara med och ta hand om dessa hundvalpar, tex. när dom tvättade dom i havet mm. Hur gulliga som helst!
  Måste bara fråga ifall ni åt på Gabriels restaurang? 🙂
  Vart bodde ni?
  Kul att känna igen sig i dessa bilder.
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

  1. men WOW vad häftigt!!! Vi bodde på det där hotelle vid vattnet bara i några dagar innan vi åkte långt in i landet till Njawara där vi spenderade några veckor. Där fanns varken restauranger eller hav.. Så tyvärr! Vi bodde på en liten camp där vi spelade trummor med olika stammar samt lärde oss danserna. Sedan var vi och volontärade lite på sjukstugan och undervisade på skolan! 🙂 Vad gjorde du när du var där? Kram

 5. Vi var det på semester, badade solade och gjorde utflykter till kuntainte ön. Firade nationaldagen med Gabriel och gjorde mer utlykter med han. Besökte en skola där vi gav småbarnen godis. Gav lite kläder åt en familj. Förresten så skrev jag fel, det var år 2011.
  Kram:)

  1. Wow, det låter som en häftig resa! Vi solade och badade nästan ingenting. Bara de där två dagarna på hotellet. Där vi bodde var det fattigt och väldigt jobbigt. Knappt rinnande vatten, dåligt med mat och väldigt smutsigt. Jag vägde 43 kilo när jag kom hem! Men det var liksom inget problem, man ställer om sig och lever som de man bor hos! I små stenhyddor med grästak 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *