Ny vecka.

Ny vecka.

Kjolen har jag sytt själv, skorna är från Topshop och koftan Forever21.
Efter en sjukt festlig helg är det nu dags för en sjuk festlig vecka. Eller, första delen av den är inte så festlig, massor att göra bara. Sen på onsdag åker jag ner till Sthlm för att pussa på mina vänner innan jag åker vidare mot Paris. Anar ni hur mycket jag längtar? Tack för alla fina paris-tips jag fick här och på mail. Ni är fantastiska! Puss ♥
Kjolen har jag sytt själv, skorna är från Topshop och koftan Forever21.
Jag har nyss vart och kollat på en kompis examenskonsert, den var helt fantastisk! Nu ska här göras massa söndagsbestyr så som disk, tvätt, skoluppgifter och rulla hår. Puss

0 thoughts on “Ny vecka.

  1. Hej! Lite paris-tips; Marais! Där finns den bästa falafelen och de bästa secondhandbutikerna! Rue oberkampf har de bästa barerna! Pop in och le kitch är supermysiga barer som ligger i samma område, Pop in spelar den bästa musiken och har billig öl, på le kitch måste man dricka shrekdrinken!
    Hoppas du får det helt underbart i paris!

  2. FinKaroline!

    Och jisses vad jag vill Paris nu. Så himla mycket!
    Jag vet inte om någon tipsat om bokhandeln Shakespeares Bookstore? Den ligger i närheten av Notre Dame och är ett måste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *