L-festen 2011.

L-festen 2011.

Det jag kommer sakna mest med att bo så här tätt inpå varandra i en liten stad som Piteå är alla knäppa fester vi har! Igår hade vi den årliga L-festen och det såg ut lite så här;

Anna var Latino och så himla läskig. Lindie var Luffare.
Jenni var Lille katt och Carro hade Långkalsonger på sig.
Jag var Lindansös och hade faktiskt med en lina, fast den är inte med på bilden.
Sen kom Hampus och Patrik som Lastbilschaufförer, de hade till och med byggt en Lastbil. Jag är lite ledsen att jag inte fotade den invändigt för den var helt fantastisk med bilder på Lättklädda damer och Lampor.
Ida var Ligist och sjukt Lättretlig hela kvällen.
Elin var ett Linjerat kollegieblock och den andra Elin som jag inte tänker visa någon bild på var Lättklädd.
Helena hade Lakrits överallt! Örhängen, hårspännen, halsband och armband.
Det som är så himla roligt med dessa fester är att alla går in i roller och kör gärnet på det, jag skrattade så jag hade magkramp igår. Sen gick jag hem och hittade en trött liten tjej i min säng. Nu ska jag ut i solen! Puss ♥

0 thoughts on “L-festen 2011.

  1. Åh, alla knäppa temafester är verkligen en av de saker jag saknar mest med Ankars. Min utklädnadsgarderob är inte att leka med efter fyra år av galna fester! Vad man ska göra med alla konstiga outfits nu post-Ankars är ett senare problem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *