Hjälp mig med idéer.

Hjälp mig med idéer.

Hej sweetie pies. Så här ser jag ut idag, den vanliga ”spegelbilden” bjuds. Håret har vart lagt i ca 1½ dygn och läpparna målade med Ruby Wo.
Det är så här att min fotokurs ska ha utställning snart och jag ska fota bilderna till den i helgen tänkte jag. Temat är Åldrande och jag är helt lost, kommer inte på något bra alls och allt jag vill göra är inte genomförbart här uppe i Pite. Snälla hjälp mig, har ni några idéer? Puss ♥

0 thoughts on “Hjälp mig med idéer.

 1. Om du har tur:
  Sätt dig i närmsta park och vänta på att ett pensionärspar kommer och sätter sig på en parkbänk och lutar sig sött mot varandra i perfekt ljus med solnedgången som du givetvis timar in!
  Skulle du dock bli otålig så får du arrangera med två personer själv, men själva temat ligger ju i att de är just pensionärer. 😀

 2. tre personer i olika åldrar som är lika varandra i utseendet (håret har samma färg, osv)
  ställ dem bredvid varandra (som att det är samma människa, som blir äldre och äldre.) som att se samma människa bredvid sig själv i olika åldrar i livet.

  eller think outside the box, inte med människor: frukt som ruttnar, blomma som vissnar.

  lycka till!

 3. åldrande… kanske inte behöver handla om människor? Tidsåldrar. Eller i liten skala: tidens gång visad genom en blomma i knopp, utslagen och vissnad? Kanske lite klyshigt… Stora gamla träd påminner mig annars om åldrande.

 4. kanske en bild på dig själv som bebis, och en bild på dig idag? och kanske en bild på någon äldre kvinna som liknar dig.. ja du fattar idén. det är så svårt att finna något som inte blir klyschigt men jag gjorde mitt bästa. lycka till! <3

 5. fem foton..
  1: En blomma i trädet.
  2: Äpplet hänger i trädet.
  3: Äpplet ramlar ner på marken.
  4: Äpplet blir uppätet.
  5: Äppelskrutten blir gammal och brun och äcklig.

 6. Man kanske kan besöka ett dagis och sätta några barn i sysselsättning, och sedan besöka ett ålderdomshem och låta dom sitta på samma sätt fast göra något annat. Kanske att två barn sitter kring ett bord och spelar spel eller ritar teckningar, sedan två äldre som sitter på samma sätt vid ett bord, fast kanske stickar och läser tidningen? 🙂 En idé1!

 7. Åh, jag tycker att du ska utnyttja din garderobsskatt och fota dina gamla klänningar i en modern miljö. Kanske svårt att fota sig själv ute, men med stativ och något modernt runt? skulle kunna bli väldigt fint. "Gammal kärlek rostar aldrig" typ, om kärleken till kläder och en tidsålder en bit bort. Eller kontraster mellan gammalt (kläderna) och ungt(du själv), det kanske är något du kan leka med? lycka till vad du än väljer! kram/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *