Torsdag.

Torsdag.

Alla kläder är andra hand.

Jag har sovit med pincurls inatt.

Läppstiftet heter Ruby Woo och är från Mac.

Och imorgon måste jag ta ett stort beslut. Hur ska jag välja när jag inte vill något av alternativen känns det ungefär. Jobbigt. Men jag försöker tänkta på roliga saker så som att vi ska få en hundvalp i familjen i sommar. Hoppas ni får en fin dag, ni gör mig så glad! TACK!

0 thoughts on “Torsdag.

  1. Allt blir bra så småningom. Man får leta efter ljusglimtarna som finns emellanåt i all den väntan på bättre saker.

  2. Finaste Karoline. Nu har jag varit ifrån internet ett par dagar och så blir jag så glad när jag kommer in hit till dig och ser allt fint! Du är så himla urtjusig och den lilla hemmahosvideon är bara för söt! Kram och puss till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *