blåprickig måndag.

blåprickig måndag.

Allt är secondhand.God morgon fina läsare. Nu ska jag åka till skolan där jag gör praktik och lära eleverna spela punk, KUL! Ikväll har jag två sånglever och sen tänkte jag kika på en konsert på skolan. Hoppas ni får en fin dag.. nu är det bara 1 ½ vecka tills jag får åka hem, ni anar inte hur mycket jag längtar.
Puss ♥

0 thoughts on “blåprickig måndag.

  1. Din blogg är megafin och du är helt bedårande vacker! Jag blir så glad varje gång jag tittar på vad du har för dig för du gör det så naturligt och inte påklistrat som så många andra bloggare!

    Du gör mig glad!

  2. Du är så söt! Och jag måste få fråga, vilken skola är det du gör praktik på? Är det en piteskola eller? :)Hade velat gå på den om du var musiklärare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *