FREDAG!!!

FREDAG!!!

Min frukost idag.

Som jag insåg att jag inte skulle hinna äta upp… Så jag hällde i mig yogurten, svalde allt i en klunk, pulade ner mackan i en påse och sprang till bussen.

Jag var på praktik hela dagen hos en musiklärare och på mig hade jag min nya favoritkofta.

När jag kom hem lagade jag paj.

Och chokladbollar. Det blev bara fyra stycken… antingen för att jag åt så mycket deg eller för att jag gjorde dem enormt stora.

Nu har jag precis ätit min morot-feta-spenat-paj och en chokladboll och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Ringa nån vän och umgås, göra läxor, sy, göra fotouppgifter, söka stipendier, öva, rensa garderoben eller se på film?

0 thoughts on “FREDAG!!!

  1. Hej Karoline! Jag har blivit en följare nu 😉 Kan inte låta bli. Jag har en fråga…vad har du för inställning på kameran när du får så bra centerfokus? Tänker på bilden med din morgonmacka där den blå muggen hamnat utanför fokus. Själv försöker jag förgäves med inställning A, full zoom och lågt ISO men lyckas inte 🙁
    Min syster sitter bredvid och vill hälsa att din banner är fin. Vet att du skrev att du skulle byta men vi tycker det är fint som det är! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *