Två dagars loppislycka.

Två dagars loppislycka.

Både igår och idag har jag vart på loppis här i Piteå, Kupan och Reprisen. Jag hittade så himla fina saker, loppislyckan är gjord för några dagar framöver.

Den orangea brickan står fint innuti den gröna nu på köksbänken, inte i soffan som på bilden.

Perfekta gräddvita sandaler. Lite tantiga, fotvänliga och superbilliga. Kommer bli superfint till strumpbyxor med söm.

Den finaste koftan i min ägo tror jag bestämt! Ett tips om man är lika liten och klen som jag, leta koftor på barnavdelningen. Där har jag gjort massa fynd. Denna blir midjekort på mig och ni lär få se den på nån dag i veckan.. eller varje dag!

Sen föll mina ögon på denna fantastiska lilla resväska….

Som hade en finfin överaskning innuti sig…

En liten symaskin med alla tillbehör utom strömkabel, jag måste hitta en strömkabel till den. Tips?

Väskan kommer användas flitigt i alla fall, så himla fin och lagom stor. Den är ca 40 cm bara.

0 thoughts on “Två dagars loppislycka.

  1. En sådan, fast klarröd, symaskin har jag ärvt från min mamma. Den är hur bra som helst, och att väskan till är så tjusigt skadar ju inte 🙂 Symaskinsaffärer brukar ha strömkablar till många äldre modeller, så mitt tips är att kika in hos en sån om du har någon i närheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *