Några bilder från denna tisdag hemma hos mig.

Några bilder från denna tisdag hemma hos mig.

Hyacinterna blommar i vardagsrummet.

Pennor i massa färger.

Små filurer i fönstret.

En annan filur i bokhyllan.

Tavlan har min fina Kristina målat.

Påsktuppen i kökshyllan.

Och min klänning på golvet.

Så kan det se ut en helt vanlig tisdag när jag kom hem ganska tidigt och snart ska gå till skolan för att ha digitalfoto fram till kl tio ikväll.

0 thoughts on “Några bilder från denna tisdag hemma hos mig.

  1. Hej Karoline! Vad avis jag blir på ditt fina porslin och din hyacint! Farmor hade alltid pärlhyacinter längs med huset och det var så kul att plocka när man var liten. Jag har inte fyndat något porslin men har fått massor av fina 70-tals-kläder av min blivande svärmor. Läste ett av dina äldre inlägg om en tröja du köpt second hand på en barnavdelning och tyckte så mycket om ringningen. Jag fick en tröja med samma sorts ringning i helgen! Jättekul 🙂 Den kan du se under inlägget "Sommarsugen". Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *