Hyacinter.

Hyacinter.

Jag har som sagt inte sånna där gröna fingrar fast jag gärna önskade att jag hade det. Idag har jag pillat med ett gäng hyacinter. Älskart!

Först valde jag ut ett gäng fina små koppar.

Sen började jag dela på lökarna, man ska få med så mycket rötter som möjligt till varje.

Sju st miniblomkrukor med hyacinter blev det.

Så här fint står de i kökfönstret nu.

Resten satte jag i en glasskål.

Som sedan placerades i vardagsrummet.

0 thoughts on “Hyacinter.

  1. Kan du dansa lindy hop? 🙂 Skulle inte du någongång ha typ en liten kurs med grundstegen? Vill så gärna lära mig den underbara dansen! Missar dock alltid kursstarterna i Norrfjärden då jag bor mil därifrån. Det skulle vara trevligt om det kom nåt sånt liknande och jag vet att många skulle komma, åtminstone jag, syster och kompis 😉 Eller bara kanske ha nå uppvisande så man får se det 🙂

  2. Kan du dansa lindy hop? 🙂 Skulle inte du någongång ha typ en liten kurs med grundstegen? Vill så gärna lära mig den underbara dansen! Missar dock alltid kursstarterna i Norrfjärden då jag bor mil därifrån. Det skulle vara trevligt om det kom nåt sånt liknande och jag vet att många skulle komma, åtminstone jag, syster och kompis 😉 Eller bara kanske ha nå uppvisande så man får se det 🙂

  3. Sådär har jag tänkt göra hur länge som helst nu men blir alldeles knäpp på att det aldrig blir av! Tror bestämt att det är läge att börja plocka på sig brokiga koppar (som om man inte hade många nog men alla används ju till annat…) och plantera järnet i vår. Tack för uppmuntran och inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *