Torsdag.

Torsdag.

Halloj där. Idag åker jag med tjejerna till Hemavan. Tjihoooo!

Igår var jag less på att äta tråkig ”jag-bor-ensam-så-jag-äter-framför-tvn-mat” så jag handlade allt jag var sugen på och kokade tomatsås i en timma.

Sen testade jag något jag inte gjort förut, att göra sticklingar av mina pelargoner. Tyvärr vat det natt så jag kunde inte ha mamma med i telefonen heller. Får väl se vad som häner.

Igår hade jag en tokproduktiv dag! Skrev på B-rapporten, repade, fotade, handlade, lagade tio matlådor, hade avskedsfika för Malin som åker till LA och pluggar imorgon och bråkade med RAW-filer. Nu ska det bli skönt att åka till Hemavan med mina fina vänner. Ha en superbra helg mina fina läsare, ni är bäst! ♥

0 thoughts on “Torsdag.

  1. Hej, har aldrig kommenterat innan så kanske först ska säga att du har en söt blogg! Och så vill jag säga att sticklingar är nog bland det roligaste med pelargoner…och jag vill inte vara negativ, men jag tror att du tagit lite för bladiga sticklingar. Det kommer funka bättre om du provar att ta ett skott istället. Kolla här http://www.pelargonsallskapet.com/nyborjare.htm

  2. Åh, härliga bilder och vad fint du fick i fönstret! Jag har själv precis försökt mig på att föda upp några sticklingar, det återstår att se hur det går. Pelargoner är det finaste man kan ha i sina fönster, i alla former, tycker jag!

  3. Vilken god plockmat där! Ser även vegetariskt ut så då gillar jag det ännu mer. Och din lilla kavajjacka är så fin. Ångrar lite att jag inte köpte den när den fanns på rean. 🙂

  4. Ha en trevlig helg du med raring! Vad roligt att du vann sugrören (även om de blev lite dyra) Du får se det som att det blir så mycket roligare att dricka saft i sommar 🙂 Puss och kram till söta dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *