Så himla fin dag!

Så himla fin dag!

Jag tänkte bara säga att igår var helt magiskt. (Jag tillsammans med några kompisar spelade förband till Håkan Hellström. Malin Brudells låtar) Jag hinner inte berätta eller ladda upp några bilder nu för jag ska till Lindie och plugga. Men jag stog bakom scenen efter att vi spelade med Håkan och hela hans band. De var så härliga, skrek och sprang runt. Håkan sjöng upp och sen sprang jag framför scenen för att se konserten. Så himla fin dag! Vi hörs sen, då får ni se alla bilder. Puss ♥

0 thoughts on “Så himla fin dag!

  1. Jag var där! Jag såg dig och ni var jätte bra och du var så söt. Jag tror inte att du kände igen mig från Popkollot 09 hahah.

    Håkan var helt underbar och bäst bäst bäst. Stod först längst fram i mitten men då kom massa fyllon och trängdes och det var verkligen kaos och folk bråkade och skrek. Jobbigt.
    Men det var ändå kul! 😀

    Ps. Förlåt för att jag nästan har likadant bloggnamn som du…Ds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *