Min lördag i bilder.

Min lördag i bilder.

Dagen började med ett genomdrag av låtarna vi skulle spela på kvällen.
Här är Johannes och Malin som skrivit alla låtarna.

Här är Simon och Moa.

Sen åkte vi till Luleå för att soundchecka i den enorma salen.

Håkans manager sprang runt på scenen samtidigt för dom skulle soundchecka efter oss. Vi fick även veta att det var slutsålt. Pirrigt!

Vi fick artistpass (coolt!). Som ni ser så spelade först Säkert sen Malin (vi) och sedan Håkan i Stora salen.

Vi delade loge med Gabriel Lidman + band så det blev ganska trångt.

Sen såg vi Säkert. Jag tycker att Annika Norlin är helt fantastisk.

Det var så himla bra ljus hela kvällen, cred till ljusteknierna!!!

Att hålla till i samma bygnad som Håkan Hellström gjorde mig ganska pirrig och samtidigt superpeppad. Här är Malins band i en ”pepp-bild”.

Ni, kära bandmedlemmar, kanske inte uppskattar dessa bilder.. Men jag tycker ni är så himla fina så jag laddar upp dem här ändå! Här skulle vi snart gå på scenen och var enormt peppade.

Vi fick vänta en stund bakom scenen innan vi gick på. Jag fingrade lite på Säkerts gitarrer och sen helt plötsligt gick vi på. Publiken ropade efter Håkan när vi stod där men var ändå himla fina när vi spelade Malins låtar.

Efter spelningen hade jag enormt med endorfin i kroppen och stannade bakom scenen ett slag tillsammans med Håkans band för att lyssna på honom när han sjöng upp osv.

Sen sprang vi upp på lektarna när Håkan gick in på scenen.

Det var en så himla bra dag och det var sååå roligt att få spela förband till sin största idol. Jag hade hoppats på att få ta lite töntiga idolbilder tillsammans med Håkan men ville inte störa honom varken innan eller efter hans spelning med det. Hans spelning var inte den bästa jag sett (man blir ganska kräsen efter si sådär 20 gånger) men ändå bra eftersom han valde att spela lite låtar som han inte brukar spela så ofta.

Ni som var där, vad tyckte ni?

0 thoughts on “Min lördag i bilder.

  1. Sjukt coolt! Men du skriver ju att du är förband, och jag har inte följt din blogg så länge så jag undrar vad spelar du? Eller sjunger du? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *