Nya hårrullar.

Nya hårrullar.

Igår visade mamma stolt vad hon hittat till mig i en tidning hemma hos mormor.

 

 


Hon hade skickat efter dem på stört, dessa hårrullar i silikon.


När man rullat upp håret viker man över toppen.


Så att det ser ut så här.


Så här såg det ut när mamma rullat upp dem.


Om man tappar ner en kommer hunden springande.


De fungerade bättre som hatt på honom.


På med sjalen och redo för att sova.

De var nog gjorde för att sova med tror jag, inte alls ont i håret 🙂

Nu ska jag ta ut dem och se hur resultatet blev, ni får se sen!

 

 

 

0 thoughts on “Nya hårrullar.

  1. Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!
    http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!

    och glöm inte bloglovin 😉

  2. Jag såg dom också i en tidning, förmodligen samma som din mormor hade, men det va bara det att min mamma slängde tidningen.. så typiskt. Och efter det har jag letat igäl mig. Det vore jättesnällt om du kunde maila mig om vad tidningen heter(jag tror de har en hemsida) om du vet det såklart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *