Min söndag i bilder.

Min söndag i bilder.

Imorse mötte jag upp dessa två damer för att promenera till stan.

Lindie ville gå över isen och hon fick som hon ville.

Och det var ju faktiskt en riktigt bra idé trots klackarna på mina skor.

I ett träd i en park hängde massa grytlappar, superfint.

Vi njöt av solen utanför museet en stund.

Sen var det dags för frukost. (och nej, jag åt en macka jag lovar)

Lill-Karro & stor-Carro.

Efter fikat var det dags att se SMASK-bio och det var så himla roligt. Alla i salongen tjoade, skrattade högt och applåderade efter varje bidrag. Det var himla konstigt att se sig själv sjunga på en bioduk.

När jag kom hem åt jag stuvade makaroner och sojabullar igen.

Och pysslade lite.

Nu ska jag göra massa skolarbeten och planera inför mina sångelever.

Puss ♥

0 thoughts on “Min söndag i bilder.

 1. Men vad mysigt vi hade det ser jag!
  (å jag e avundsjuk på makaronerna, min paj blev inte alls god!)
  Tack för idag!!

 2. Men vad mysigt vi hade det ser jag!
  (å jag e avundsjuk på makaronerna, min paj blev inte alls god.)
  Tack för idag!!

 3. men! när jag för första gången kommenterar nåt, så gör jag det dubbelt, jag e ju värdelös på detta…=)

 4. vet du, inatt drömde jag att det var sommar och jag hälsade på dig i ert sommarhus på öland. det låg nästan precis vid havet. du försvann till din kompis som bodde bredvid så jag fick bada själv. drömmar, vilken grej alltså. man kan ju lära känna vem som helst tack vare dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *