Dagens klädval.

Dagens klädval.

Idag har jag en av mina absoluta favoritklänningar på mig. Den är vintage och fyndades på en secondhand hemma i Övik.

Skärpet är också från secondhand. Sen tog jag så klart på mig strumpbyxor, skor och kofta även.

0 thoughts on “Dagens klädval.

  1. Jag brukar säga att secondhand är samma sak som begagnat. Alltså ett plagg du köpt eller fått i andra hand. Jag tycker att för att ett plagg ska kunna kallas för vintage måste det vara från 1960-talet eller tidigare. Vintage tycker jag kan vara samma sak som gammal och välbehållen.. Som t.ex. en veteranbil. Detta är bara vad jag anser, om man frågar någon annan kanske du får ett annat svar. Hoppas du gillar detta iaf 🙂

  2. Åh, tänk när man kan vandra runt i endast klänning, utan strumpbyxor o tjocktöjor, när man är utomhus! Fast nu har allafall dagrna blivit längre så snart så!:D

  3. Vilken fantastiskt fin blogg! Jag hittade just hit och tycker verkligen om den fina blandningen av fin inredning och vintage och alla vackra afrikabilder- åh, afrikat! Hjärta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *