En presentation.

En presentation.

Ni är många som frågar och är nyfikna… och det tycker ju jag är himla roligt! Så, vem är egentligen Andreas? Jo, Andreas är killen med de magiska ögonen, snällaste sättet, finaste personligheten, största omtanken och finaste armarna. Vi har känt varandra ganska länge men nu på senaste tiden har pirret i magen blivit för stort för att inte fråga honom om vi ska bli ihop. Han får mig att le varje gång han tittar på mig och hittar på så många tokigheter och utflykter. Att ha någon att tycka om och som också gör en lugn i själen känns så fint ♥

0 thoughts on “En presentation.

  1. men i natt drömde jag om en kille jag tyckte va så snygg så det fanns inte men visste inte hur jag fick upp ansiktet på denna människa, men nu ser jag ju..jag har ju läst din blogg och han var såååå lik den svart vita bilden du lagt upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *