Klänning.

Klänning.

Den här klänningen hittade min moster (morbrors fru) på en loppis/secondhand-butik där hon bor. Så himla fint att hon tänkte på mig och köpte den till mig. TACK! Jag har dessvärre bara haft den på mig en gång och det var på midsommarafton nu i somras. Den ska användas mer flitigt nu till våren!

0 thoughts on “Klänning.

  1. Karoline har det varmt och roligt i Gambia.Åsnor,getter,höns mm. springer runt överallt, även inomhus.Hönorna värper ägg i deras säng. Värmen är helt sjuk men Karoline älskar detta sms:ar hon till mig.De har knappt rinnande vatten och hon har aldrig varit så skitig.Jag skriver detta så att ni får veta hur hon har det. Hälsningar från Karolines mor.

  2. Hej! Här sitter jag och googlar på "second hand bloggar" och så kommer din blogg upp, fantastiskt! Jag är nog kär! Dig lägger jag till på bloglovin' och väntar med spänning på nästa inlägg =) Tack för underbara bilder och inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *