NU ÅKER JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU ÅKER JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag lämnat in några bilder till fotokursenläxan, diskat, slängt sopor och nästan packat klart. Om ca en timma lämnar jag Piteå för ett tag, tar nattåget till Stockholm och sen ett plan vidare till Gambia. Gambia ligger i västafrika vid atlanten, gränsande till Senegal och jag ska vara där i nästan hela februari. Vi är 15 personer från skolan som åker iväg för att lära oss spela trummor och andra spännande instrument. Jag packade inatt och är väl inte riktigt förberedd ännu men peppad till tusen är jag i alla fall! Jag har förinställt en massa blogginlägg till er med bilder på fina klänningar och ett och annat avslöjande, så kika in medans jag är borta vettja! Om jag hittar något internetcafé eller uppkoppling någonstans kommer jag självklart höra av mig här och även ladda in någon bild om det går!
PUSS till er mina fina, underbara läsare!

0 thoughts on “NU ÅKER JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. jag är helt säker på att du kommer ha det helt fantastiskt!

    (ett tips om du ska ut, sätt en ring på vänsterfingret… det hade vi i senegal, och det är fransktalande, så när vi åkte igenom det engelsktalande gambia var friarna värre)

    ser fram emot massa bilder och massa härligheter för internetcafeér finns det! kram kram kram kram kram!

  2. oh, vad underbart! jag måste säga att jag är riktigt avis, skulle göra vad som helst för att komma ifrån detta vintergråa Sverige. Hoppas att du får det hur underbart som helst! puss, du är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *