Min dag.

Min dag.

Idag köpte jag denna plåtburk på Dollarstore.
För att sedan fylla den med knäckebröd.
Jag såg ut lite så här…
Och tog den här bilden på fotokursen.
Man kanske kan tro att jag inte gjort så mycket med andra ord, men så är inte fallet. Jag klev upp i ottan för att åka iväg med ett gäng för att handla Afrika-nödvändigheter och presenter som vi ska ha med oss. Sen hann jag hem för att äta innan jag var hos läkaren och efter det hade jag fotokurs på skolan i fyra timmar 18-22. NU ska jag se på Hip hip och somna sött. Imorgon är det ljudteknik hela dagen lång. Puss ♥

0 thoughts on “Min dag.

  1. hej!

    burkar läsa din blogg och tycker att du ofta har bra åsikter, när det kommer till miljö och konsumtion. men när du skriver om afrika som om det vore ett land, så låter det tråkigt och ointresserat. det finns 53 länder i kontinenten afrika. speciellt med det koloniala arv som vi västerlänningar bär på blir denna generalisering farlig. om du ska resa i flera länder kan du ju alltid skriva, västra, södra osv..

  2. Hejsan!

    Helt underbar blogg, älskar din stil och dina tankar! har du några tips över snygga vårskor, "inom" vintage? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *