Friday im i love.

Friday im i love.

Tröja och kjol, H&M. Skor, DinSko.


Här kommer en snabb och kass bild på dagens klädval. Nu ska jag mata katt, besöka vänner och förhoppningsvis hinna med en buss till Luleå. Idag har vi haft komplett sångteknik hela dagen. Alla sångpadagogstudenter har riktigt nördat in sig i röstens värld och testat allt möjligt galet man kan göra med rösten. Love it ♥

0 thoughts on “Friday im i love.

  1. vad fint, så där brukar jag också blanda mönster, prickigt och randigt eller min favorit, randigt och blommigt 🙂

  2. Mm, jättefint, älskar när man blandar mönster.
    Åh, complete vocal technique! Det var jag helt insnöad på för ett par år sedan, distortion och overdrive och creaking och allt det där. Hur grymt som helst (bästa sångtekniken enligt mig).
    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *