Tisdag.

Tisdag.

Det blir mycket spegelbilds-bilder nu, lite dumt eftersom man inte ser kläderna då.. Men jag har iaf på mig en blus med finaste kragen och en plysch-slipover (?) som jag fått av Ulrika. Båda från secondhand.

Nu ska jag gå ner till kupan och sedan handla lite mat till middagen. Jag tog som sagt två vaccin igår och idag har jag börjat med Lariam. Jag är lite nervös över just dessa tabletter eftersom det är ganska jobbiga biverkningar, depression, mardrömmar, dålig balans och hallucinationer. Hoppas jag slipper! Vill inte ha en gråtdag i veckan i flera veckor framöver.

0 thoughts on “Tisdag.

  1. Hej! Jag ska också till Afrika, på lördag faktiskt. Hela min klass åker. Tog också Lariam men fick vissa biverkningar. Fick byta till några andra ( de dyrare ) som inte ger lika många biverkningar. Så kör på det om du inte mår bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *