God Jul mina kära läsare!

God Jul mina kära läsare!

Klänning och skärp, vintage. Skor, Monki.Elvis får vara jultomte i år. Han blir så himla sur när man spökar ut honom såhär, men en bild får han stå ut med i alla fall.

God jul mina kära, underbara läsare! Jag önskar er alla en fin dag med många nära och kära plus god mat. Min julafton i år är ganska lugn och skön med lite folk. Min bror firar hos sin flickväns familj och min gamla mormor orkade inte komma. Hon bor sex mil här ifrån mitt i skogen och är nästan 90 år. Hon är en riktig tuffing och en av mina käraste personer på jorden. Jag har nyss ringt och önskat henne en god jul, mår lite dåligt över att hon ska sitta ensam men hon verkar nöjd, har ju radio och julmat i kylen. Det är nästan 30 minusgrader ute och långt att åka så jag förstår att hon vill vara hemma. Nu ska jag bylta på mig och gå ut i kylan med lille hunden. Sen ska vi fixa middag och lyssna på julmusik.
Puss och tack för att ni är finast ♥

0 thoughts on “God Jul mina kära läsare!

  1. Svårt det där. Jag dömmer folk hårt som klär på sina djur kläder…SEN sitter man där själv på julafton och klär på sina små marsvin varsin rosett och tänker "Men äh det är jul och det är lite gulligt och de lider inte…bara idag, bara den här gången." Hahahaha
    Himla fin hund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *