Jag är så himla lycklig!

Jag är så himla lycklig!

Igår var det dags för kvällen jag pratat om så länge! Inredningen, folket, dansen, spelningen och ALLT var underbart. Tack alla som hjälpte mig att få det möjligt! Det kom mycket folk, alla var 50-talsklädda och många ”dansare” var där med. Jag var så lycklig där på scenen så jag höll på att spricka. Kände mig så hemma i genren och stilen. Konstigt nog kanske så kändes det så äkta som det kunde bli för mig. Linus Jonsson har dokumenterat det hela med en massa bilder, här får ni se:

Jag fick tag på en underbar kristallmikrofon.Under första låten hoppade jag så mycket så luggen ramlade ut ur sin roll.Niklas är fantastiskt duktig på saxofon.Folk dansade som galningar och jag var sååå lycklig.Jag bygde ett ”kissing corner” 🙂

Vi var 13 pers på scenen.Jag älskade varje sekund av spelningen.


Det här är Micke som är så otroligt duktig på munspel. Det är honom jag gjort detta projekt tillsammans med, han har skrivit alla blåsarr och gjort ett sjukt bra jobb!Så här log jag mest hela tiden (när jag inte sjöng eller pratade då).Jag hade fixat frisyrer och lånat ut kläder till mina körflickor, dom var så fantastiskt vackra.0 thoughts on “Jag är så himla lycklig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *