Djembe, rockabillyrep & en himla massa bilder!

Djembe, rockabillyrep & en himla massa bilder!

Idag har jag repat med hela 14-manna bandet inför konserten nästa fredag. Sen hade jag Djembekurs med en kille från Gambia, sååå himla roligt. Mina händer värkte av smärta men jag kunde inte sluta spela för det var så roligt. Idag fick jag alla bilderna från fotograferingen med Linus i tisdag. Alla bilder är verkligen jättefina, här kommer en kavalkad…

Foto: Linus Jonsson

0 thoughts on “Djembe, rockabillyrep & en himla massa bilder!

  1. djembe är verkligen superskoj! jag köpte med mig en djembetrumma hem från senegal och tipsar dig verkligen om att göra detsamma (…då kan man tillexempel få ett meddelande på facebook som säger "vill du trumma lite idag när en grupp ska testa afrikansk dans?" och det slutar med en riktigt rolig timme sång, dans och trummor). så även om de är tunga att bära, så är det värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *