Konserten.

Konserten.

Igår hyllade vi världens bästa sångerska med en konsert. Var det någon som såg den på nätet? Den sändes live och studion där vi höll till var överfull med publik. Det var så fantastiskt roligt att få tolka hennes låtar. Det är så roligt att få sjunga musik som man brinner för! Det visar mer än ens musikaliska sida, det visar personligheten på något sätt. Jag är så otroligt tacksam för alla komplimanger och alla som gjorde detta genomförbart, ljudtekniker, filmteamet och ljustekniker. TACK!
Ni kommer att få se några klipp senare när det är klart!
Puss ♥

0 thoughts on “Konserten.

  1. Mor satt naturligtvis "klistrad" vid datorn.! Du var superbra!!!!!!!!Ni var bra allihopa på scenen, duktiga musiker,duktiga körtjejer och filmteamet gjorde också ett bra jobb. Puss och kram från Mor!

  2. jag tror faktiskt att ett par av mina gamla klasskamrater var där. de går ljudtekning i pite nu! känner du till johan henriksson och györgy barocsai?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *