Måndag.

Måndag.

Så var helgen slut och jag är inte så redo för en ny vecka märkte jag. Jag hatar att börja måndagen med en stökig lägenhet och trötta ögon. Så, jag gjorde något åt det. Råkade somna efter lunch när jag skulle skriva uppsats och sov till fyra på eftermiddagen. Vaknade med ett ryck i panik över att fyra dyrbara timmar bara försvan, diskade och hetsskrev uppsatsen nästan klar innan jag åkte på dansträning. Så kan det va.


Jepp, disk.


Jag och Lina bakade kaka i lördags.


På kvällen såg jag ut så här.


Jag skulle till stan och lyssna på vänner som spelade.


I favoritskorna.


Jag vet inte riktigt vad jag ville säga med allt detta.. ingenting antagligen.

Godnatt fina läsare!
Puss ♥

0 thoughts on “Måndag.

  1. Hamnade på din bloggsida lite av en slump faktisk men brukar numera titta in titt som tätt. Tycker bara den är såå fin:)! Älskar dina kläder och alla fina saker gör mig alldeles glad:)!
    Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *