Spelningen.

Spelningen.

Igår spelade jag och mitt band en tributespelning till Håkan Hellström. Passande nog samma vecka som han släppte sitt nya album, tio år efter att att släppte Känn ingen sorg för mig Göteborg spelar vi den och alla dansar. Vi var förband till rockmusikerna som gjorde en suverän Moneybrothertribute. Så himla rolig kväll!!! Jag lämnade kameran till Malin under spelningen och så här såg det ut;


Jag var så anfådd att jag inte kunde sjunga, men det struntade jag i.


Martin och Peter.

Jag har spelat Håkans låtar ganska många gågner nu, men jag blir aldrig less på dem, de är de röjjigaste jag vet. Kroppen gör lite som den vill och struntar i att rösten inte hänger med och orkar med samma tempo. Men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar!

0 thoughts on “Spelningen.

  1. Så sjukt tråkigt att jag aldrig hann se någon spelning med dig och ditt indieband! Och i fyra år väntade jag på att någon skulle göra en Moneybrother tribute och självklart var de tvungna att göra det när jag flyttat iväg.

  2. Fy vad synd det är Lania! Hade velat ha dig där framme vid scenen dansande och sjungande med i texterna!
    Dom gjorde Moneybrother tokbra och spelade alla de bästa låtarna 😀 Bästa kvällen på kåren i år!

  3. Åhåhåh! Du gör ett så himla himla bra jobb där på scenen. Tycker ni borde spela Håkan mycket oftare! Jag blir så himla glad varje gång 🙂 Fick höra utanför att du är en bättre frontfigur än vad jag är. I bow down.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *