Söndag.

Söndag.

Idag är en sån där perfekt söndag, en riktig en alltså. Bilden överst är från igår när jag hade lånebyxor som det nog hade fått plats tre Karros i, bild nr 2 är från idag. Ikväll ska jag gå på bio och se I rymden finns inga känslor.

0 thoughts on “Söndag.

  1. Hej! Du ska veta vad jag fått haft det mysigt som fick låna Elvis. Du har en underbar liten vovve man bara älskar honom. Hoppas det är bra med dig. Nästa gång du kommer hem hoppas både jag o elin att vi får möjlighet att träffa dig. Bamsekramar till dig!!!

  2. Hej vännen.
    ville bara säga att den filmen såg jag och min 13åriga lillasyster när hon hälsa på mig i sthlm förra helgen. den var himla bra och vi blev så kära i killarna..hihi du komme oxå gilla den.
    säg till när du kommer till sthlm igen, hoppas snart. stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *