Jag vet inte vad jag ska säga idag.

Jag vet inte vad jag ska säga idag.

Idag vet jag inte vad jag ska säga, känns som jag borde säga något om det istället för att visa bilder på kläder iaf! Vi såg valvakan igår och jag satt mest tyst och chockad (fast jag visste vad det lutade mot), sen blev jag så irriterad över massa saker. De som talade pratade mycket om de andra partierna och partiledarna och hur dåliga de var istället för att tala om vad som är bra för vårt land. Sverige borde skämmas, SD har kommit in i riksdagen och vi har ett främlingsfientligt parti som ska sitta med och bestämma. Det är fruktansvärt! Jag skrev inte så mycket om valet innan, men jag hade hopp. Hopp om förändring och en röd-grön regering, men alliansen fortsätter. Hoppas de gör som de lovat och stänger SD ute! Sverige har haft ”tur” innan som inte haft ett nationalistiskt extremparti i riksdagen, för det är inte ovanligt i Europa är det många som tycker. Jag tror inte det handlar om tur utan om okunskap. Jag röstade på Miljöpartiet och Vänstern och är glad att det ändå gick ganska bra för dem. Jag är dock irriterad på folk som bara röstar utan att veta någonting, alla får såklart ha en egen åsikt men att inte vara påläst stör mig så fruktansvärt. Det är ett ansvar alla måste ta!!!

Så här såg det i alla fall ut i Övik och Piteå inatt.

0 thoughts on “Jag vet inte vad jag ska säga idag.

  1. Jag vet att det är svårt nu men det vi ska komma ihåg är att inte deppa över det som hänt, utan organisera oss och göra motstånd. ¡Hasta la victoria siempre!

  2. fast det gick ju inte alls bra för vänsterpartiet. jag tycker dock mycket om ditt inlägg och håller med dig att en sådan här dag känns det väldigt konstigt att visa en outfitbild. det passar liksom inte in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *