Jag undrar…

Jag undrar…

Jag har funderat på en sak de senaste dagarna…
Ni är ganska många som besöker min blogg, ca 1.000 per dag. Ibland är ni 5.000 per dag och ibland några hundra. Det som slår mig är att ni inte kommenterar så ofta… Men tanke på hur många ni är som läser.

Hur som helst så tänkte jag fråga er en sak!
Vad tycker ni är bra med min blogg? Vad gillar ni?
Vad gillar ni inte? Vad är dåligt?
Vad vill ni ha mer av?
Det blev ganska många frågor, men jag tror att ni förstår poängen!?

Tack för att ni besöker min blogg och för att ni är världens finaste läsare, det känns som att jag känner några av er fast vi aldrig setts och jag har aldrig fått en enda elak kommentar.
Ni är bäst!!!

0 thoughts on “Jag undrar…

 1. Åh så många läsare du har! Så kul!

  Jag gillar att se vad du hittar på, vad du har på dig och dina frisyrer! Din frisyr är min förebild nu när jag ska skaffa långt hår igen, för jag tror vi har ungefär samma hårkvalitet! Jag gillar din blogg för att det är så lagom av allt och för att du skriver så trevligt och verkar vara trevlig!

 2. Dans, mode och pyssel, du kombinerar ju allt och det är alltid lika kul att läsa! Precis som Amanda skrev så älskar jag dina frisyrer, och det är väl dom jag önskar att man fick se ännu mer av (och gärna hur du gör!). Lite mer sy och pyssel skulle inte heller skada (: Kram!

 3. åh, jag är en av fegisarna som aldrig kommenterar. jag gillar allra mest dina klänningar och outfitsbilder. och dina tatueringar, men det hör ju inte hit 🙂

 4. jag har bara hittat hit nyligen. men jag gillar bilderna på kläder ^^ sedan undrar jag också hur det gick med lapptäcket av virkade grytlappar? jag har själv varit i startgroparna med ett sådant men har ingen som helst syerfarenhet och hade gärna velat veta lite om hur du gick tillväga ^^

 5. Det är mysigt att klicka sig in här och läsa och titta. Jag inspireras så och din klädstil är väldigt fin och det är så roligt att få se bilderna! 🙂 Sen är musik mitt största intresse och det är fint att få lite musiktips ibland och läsa om vad du sysslar med! =) Det skulle vara roligt med ännu mer musiktips! Men allt är egentligen bra som det är! 🙂

 6. +
  du du du

  du svarar sällan (aldrig?) på kommentarer!

  tips: mer outfits, och kanske lite "ur min gaderob" repotage, visa mer bilder hem ifrån dig och mermermer bilder!

 7. Jag beundrar din retrostil kopiöst och apar nog efter ibland 😉 Halkade in för något år sedan och fastnade direkt men har nog inte vågat skicka iväg nån kommentar. Men i alla fall, hejkram!

 8. Jag tycker att det är roligt att du visar bilder på vad du har på dej!

  Det hade varit kul om du skrev ett lite längre inlägg om lindy hop. Jag har själv anmält mig till en kurs så det hade varit bra att få lite tips om vad man ska tänka på, vad man kan ha på sig mm. Berätta gärna lite mer om dina egna erfarenheter kring det:)

  Kan du inte också göra ett inlägg om hur du fixar dina supersnygga frisyrer?

  Älskar din blogg!:)

 9. jag kommenterar relativt ofta ändå, när jag tycker om något så som dina kläder. vad jag frågat efter ett par gånger (men nog aldrig fått svar på) är din egen musik eller videoklipp där du uppträder. vore himla skoj att få se.

 10. Jag tycker om dina bilder, både på lägenheten och vad du har på dig för kläder. Att du inte fått någon negativ kommentar och att så många återvänder till din blogg säger ju sitt :), att folk helt enkelt gillar din blogg som den är. Fast jag förstår om det är tråkigt att inte få så många kommentarer, men det finns inte så mycket att kommentera. Vill du skriva mer personliga inlägg, berätta om din uppväxt, hur du träffade din pojkvän, vad du tänker om framtiden, vilka drömmar du hade som barn, filmer som betyder mycket för dig, platser du vill besöka osv, kanske fler känner att de behöver kommentera.

 11. jag läser din blogg sedan lania tipsade om den =). evelina från gamla pite…kanske minns du… nåväl, varför läser jag din blogg då när vi egentligen inte känner varandra? För det första älskar jag din kreativitet – pyssel, sömnad, musik ja du vet. jag är själv har kreativ själ och syr om, secondhand fyndar och pysslar ihop det ena om det andra. Därför blir jag galet inspirerad när andra gör likadant. för det andra älskar jag att du verkligen går din egen väg fullt ut. jag beundrar människor som vågar vara sig själva till 100% – det är verkligen så tufft! Din blogg är en liten vitaminboost varje dag – fortsätt att inspirera! Ja och för det tredje så är det ju liksom extra kul eftersom jag vet lite granna vem du är. kanske vi får möjlighet att pratas vid lite vid nästa hemvändning. kram på dig

 12. Jag gillar inredningsbilder (vill ha mer av det), titta på saker du fyndat på lopps/second hand, outfits, studentliv och festinlägg 🙂 Ja, jag gillar nog det mesta med din blogg!
  Det enda jag ogillar är när du inte uppdaterat på en dag eller två 😉 Men det löser sig ju till slut det med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *