Tisdag & ett besök in i min garderob.

Tisdag & ett besök in i min garderob.


Klänning, jacka & basker vintage.

Sommaren har kommit tillbaka till Norrland (och säkerligen till hela landet!?) Jag ska snart gå på en promenad med Moa och Jenni och ikväll är det kvällsfika hos Carro. Det börjar kännas lite bättre att vara tillbaka här uppe nu, jag känner att jag kommer klara av att stå ut med det liksom. Det är ju udnerbart vissa stunden här också, fast der verkar som att jag glömt det för tillfället.


Jag städade min garderod för nån dag sedan…


Jag har föör många klänningar!


Vissa får inte plats med de andra ens.


På andra sidan väggen hänger väskor m.m.

0 thoughts on “Tisdag & ett besök in i min garderob.

  1. KAROLIN! nu har jag stor lust att åka hem till dig och genom söka din garderob & smuggla med mig en hel hög saker!!! som silor klänningen& allt röd/vit prickigt! : >
    puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *