Way out west.

Way out west.Klänning, vintage.

Idag börjar Way out west-festivalen här i Göteborg. Ikväll ska jag se Steget och det kommer bli magiskt. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska se ännu. Finns mycket men måste välja något av dem, lutar mot Tallest man on earth. Jag ser mest fram emot lördag då jag ska se Håkan Hellström och imorgon då Jens Lekman spelar.
Idag får kameran följa med så ni får se bilder imorgon.
Puss ♥

0 thoughts on “Way out west.

  1. Åh, jag är så väldigt avundssjuk! 🙂 Min bror ska också dit, jag vill verkligen inte missa Pavement och Håkan Hellström men så får det bli..!

  2. jag tyckte att jag såg dig på lindyn på liseberg i fredags! var det du? men jag vågade inte gå fram och säga "hej jag läser din blogg" för det kändes så … pinsamt och stalker-igt. så nu vinkar jag på nätet istället, hej hej! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *