Otursförföljd.

Otursförföljd.

Jag har en sån himla otur när det kommer till, ja, ALLT! Idag hämtade jag ut min nya, älskade kamera. Tog några bilder på auto för att se att den fungerade, YES! (Alltid lite kinkigt när man köper begagnat). Sen börjar jag mixtra och ställa in manuella inställningar, nähä.. Fungerar inte alls. Nu har jag ringt support, varit på kamerabutik och ringt mannen jag köpt kameran av. Ingen vet vad det är för fel. Så ja, här sitter jag med en ny, dyr kamera som inte fungerar som den ska. Nedrans skit!!!
Är det någon fin själ där ute som kan ha någon gissning på vad som är fel eller vad man kan göra för att få den att fungera? Det går inte att ändra slutartid eller bländarvärde hur mycket man än vrider.

0 thoughts on “Otursförföljd.

  1. Du har säkert kollat det här redan. Men en grej som jag råkar göra med min kamera ibland är att sätta ON/OFF-switchen mellan ON och OFF istället för på ON. Då går det inte att ändra på några manuella inställningar. Hoppas verkligen att det löser sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *