Hej från popkollo.

Hej från popkollo.


Kjol, hemmagjord. Halsbandsur, present från mamma.


Förra året, när jag också jobbade på popkollo, lärde jag känna dessa fina töser från Härnösand. Vi bestämde att dom skulle bli mina småsystrar. I år är dom här igen, mina alldeles egna små tvillingsystrar. Alma som också var här förra året är här igen, så himla roligt att få umgås med dem i åtta dagar.

Idag spelar vi in deras egenskrivna låtar i studion och imorgon är det konsert.
På måndag ska jag gråta en skvätt eftersom alla fin flickor ska åka hem då. Sen åker även jag iväg på en fem dagars tripp till södra Sverige.

0 thoughts on “Hej från popkollo.

  1. Hej hörru söto! Här kommer världens försenade svar om kameror.. Jag hade en Panasonic Lumix förut, jag vet inte riktigt vad modellen hette, men den var typ som den här: http://www.dooimagen.com/images/large/349664.jpg fast en äldre modell. Det är en kompaktkamera fast man kan göra en himla massa manuella inställningar om man vill (det gjorde sällan jag). Lumix-kamerorna är himla bra tycker jag, det är Leica-lins och bra bildstabilisator och ja, jag gillar bara känslan som de har. Men efter att ha haft den i några år kände jag att den inte räckte till alla gånger, när jag får fotouppdrag och sånt, så då köpte jag min nya, en Canon EOS 550D som ju är en systemkamera. Jag kan i princip ingenting om systemkameror, men jag läste lite om den här och hittade ett bra erbjudande så jag slog till. Jag håller på att lära mig den hela tiden, det är lite klurigt men roligt! Sen finns det ju massa objektiv och sånt som man vill köpa till en vacker dag…

    Men om du vill ha en bra kompaktkamera så rekommenderar jag verkligen Panasonic Lumix! Sjukt bra. Och ja, 550d-kameran är väl bra den med, är ju som sagt inte så kunnig vad det gäller den ännu.

    Ha det så fint! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *