Torsdag.

Torsdag.


Finbesök!!! Kristina och Marcus.


Shorts, adidas vinatge. Linnet, ?.


Mitt kamerabatteri är dött och jag har glömt laddaren i Piteå. Buhuuu vad dåligt! Idag ska jag packa och sedan åka till landet för att fira midsommar. Vi har en väldigt traditionsenlig midsommar med släkten där, det har gjorts på samma sätt i över 40 år.

Hoppas ni alla får en fin midsommarafton imorgon!
Vi hörs på lördag!
Puss ♥

0 thoughts on “Torsdag.

  1. Åh, traditionsenliga midsomrar är de bästa. Ser fram emot ett eventuellt inlägg från det sen. Det är alltid kul att kika in lite på olika varianter av traditioner och då midsommar är en av mina favoriter så ger jag ett litet hurr för alla midsommar inlägg som ploppar upp i helgen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *